Het Team

Sun Luxia:

Sun Luxia is geboren in Zuidoost China (Zhejiang), zij wil graag de traditie van de Chinese Geneeswijzen in stand houden. Daarnaast is zij docent Taiji en Qigong. In de 15 jaren dat zij bezig is met deze geneeswijzen heeft zij zich gespecialiseerd in de traditionele Chinese Acupunctuur. Voor de behandeling start is er eerst een intake waarin een diagnose word gesteld door onder andere het beoordelen van de pols en tong. Door jarenlange opbouw van gespecialiseerde kennis en ervaring is zij in staat om veel klachten op te lossen en vroegtijdig te signaleren.
Jaarlijks gaat Sun Luxia naar China om onderzoek te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van deze eeuwenoude traditie.

Gary Lu

Gary Lu is geboren in Taiwan. In zijn geboorteland is de interesse voor de Traditionele Chinese Geneeskunde ontstaan al vroeg ontstaan. In 2021 is hij afgestudeerd als Acupuncturist aan Shenzhou University in Amsterdam. Door zijn Chinese achtergrond heeft hij makkelijk toegang tot de Chinese vakliteratuur. Ook volgt hij in Taiwan 2 x per jaar seminars op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde. Hij is aanwezig in de praktijk op zaterdag.